Meditatie brengt je thuis…

Er is inmiddels al heel veel geschreven over meditatie. Meditatie kan je veel geven. Het laat je ervaren hoe het op dat moment met je gaat en wat er zoal in je leeft. Ook is het hier en nu en leren opmerken wanneer je ‘weg’ bent. Vriendelijke aanwezigheid bij alles wat er in je leeft aan lichamelijke sensaties, gevoelens en gedachten, zonder er in mee te gaan of er een oordeel over te hebben. Een boeiende weg naar binnen, een weg naar je ware zelf!

  • Meditatieavonden op donderdagen van 20:00 uur tot 21:30 uur
  • Locatie Bakkeveen
  • Investering  losse avond €7,50-
  • Losse avonden zijn altijd mogelijk, mits op tijd aangegeven

Stiltemeditaties worden afgewisseld met actieve meditaties. Beide is onder begeleiding zoals een korte uitleg of begeleidende muziek.

Mocht je mee willen doen, laat het mij dan op tijd weten. Dan houden wij rekening met je komst! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

Contact

De meditatie avonden starten weer begin 2020! De donderdag avonden zijn van 20:00 uur (inloop) tot 21:30 uur. Het thema van deze meditatie-reeks is nog niet bekend, wordt vervolgd.

Mocht je behoefte hebben aan (actieve) meditaties op andere momenten, neem dan even contact met mij op: 06-14715836 / info@thuiskomeninjezelf.net

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten…