Meditatie brengt je thuis…

Er is inmiddels al heel veel geschreven over meditatie. Meditatie kan je veel geven. Het laat je ervaren hoe het op dat moment met je gaat en wat er zoal in je leeft. Ook is het hier en nu en leren opmerken wanneer je ‘weg’ bent. Vriendelijke aanwezigheid bij alles wat er in je leeft aan lichamelijke sensaties, gevoelens en gedachten, zonder er in mee te gaan of er een oordeel over te hebben. Een boeiende weg naar binnen, een weg naar je ware zelf!

Het is mogelijk om te leren mediteren!

  • Meditatieavonden worden in overleg aangeboden bij voldoende deelname, individueel is ook mogelijk!
  • Locatie Sjoerdlân 14 Bakkeveen en bij grotere groepen in mfc Dúndelle, Mjumsterwei
  • Investering  losse avond €7,50-
  • Losse avonden zijn altijd mogelijk, mits op tijd aangegeven
  • Mediteren via ‘Stadsverlichting’.

Stiltemeditaties worden afgewisseld met actieve meditaties. Beide is onder begeleiding zoals een korte uitleg of begeleidende muziek.

Mocht je mee willen doen, laat het mij dan op tijd weten. Dan houd ik rekening met je komst! Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.

Contact

De groepsmeditatie-avonden starten bij voldoende aanmelding. De avonden zijn van 19:30 uur (inloop) tot 21:15 uur. Het thema van deze meditatie-reeks is nog niet bekend, wordt vervolgd.

Mocht je behoefte hebben aan (actieve) meditaties op andere momenten, neem dan even contact met mij op: 06-14715836 / info@thuiskomeninjezelf.net

 

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten…