Je eigen wijze weg

Groeitraining voor volwassenen

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind en gericht op bewustwording. De training wordt gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.

N.B. het is mogelijk om een kennismakingsworkshop aan te vragen. Deze kom ik dan op locatie geven tegen een minimale vergoeding (reiskosten).

Je eigen wijze weg

is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit jouw jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg

leert jou hoe je via ervarings- en lichaamsgerichte technieken jouw ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe jij meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg

is een training waarin jij leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg

is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg

is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

“Ondanks dat we volwassen zijn geworden, hebben we nog allemaal een deel in ons dat altijd kind zal blijven. Dit kinddeel / kind bewustzijn voelt en ervaart, én het is dat deel waarin ook de gevoelens, herinneringen en ervaringen uit onze jeugd zijn opgeslagen. Je huidige gevoelens, je gedrag en je problemen of klachten staan in rechtstreeks verband met bepaalde ervaringen en indrukken die je hebt opgedaan in je kindertijd. Situaties in het hier en nu kunnen gevoelens en emoties van vroeger activeren. Als je jouw innerlijk niet kent, zul je onbewust je leven door dat deel in je laten leiden”. (Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg, Je eigen-wijze weg. Heel je innerlijk kind.)

NB:

Voor deelnemers die de eerste reeks hebben afgerond, bestaat er  de mogelijkheid om door te stromen naar een vervolgtraining, die gegeven wordt door dezelfde trainers. Voor meer informatie hierover vraag ik je even contact met mij op te nemen.