Sujani is een open en betrokken therapeut. Ze weet tot de kern door te dringen, helpt je inzien waar je pijn en probleem vandaan komt. Maar vooral leert ze je “gereedschap” om er mee om te gaan en weer te kunnen groeien. Dankzij haar sta ik weer steviger en positiever in het leven. Dank je wel!
W. Kramer

Het werken met Sujani was voor mij echt Thuiskomen. Ze is helder, empathisch en betrokken en heeft een heel scala aan behandelmogelijkheden in huis. Iedere keer was het een verrassing welke aanpak zij koos en elke keer was het raak. Met hulp van Sujani heb ik in een korte tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waar ik haar heel dankbaar voor ben.
M. Veldboom

Een zeer lieve en open therapeut, zij laat je gelijk thuis voelen, en nog geen moment me ongemakkelijk gevoeld. Ben blij haar te hebben gevonden.
M. Ritskes

Sujani is veelzijdig in haar therapeutische werkvormen. Haar therapie helpt je om uit je hoofd en meer in je lijf te komen en zo inzicht te krijgen in waar de schoen wringt. Tijdens de sessies is ze liefdevol ondersteunend, soms ernstig, dan weer met veel humor. Ze is helder in haar communicatie en zeer opmerkzaam in haar observaties. Kortom: een therapeut die je verder helpt. En daarnaast gewoon een heel leuk en prettig mens.
G.R.

Sujani ziet scherp waar kans, groei en ontwikkeling mogelijk is en brengt mij daar, op een manier die zacht aanvoelt maar de stevigheid heeft die echt nodig is. Ze neemt niks over en laat mij volledig mij zijn – zo knap vind ik dat. Ik gun een ieder een Sujani in zijn of haar leven. (Translated by Google) Sujani sees clearly where opportunity, growth and development are possible and brings me there, in a way that feels soft but has the firmness that is really needed. She doesn’t take over anything and lets me be me completely – that’s how pretty I think. I wish everyone a Sujani in his or her life.
J. Kuipers