Agenda

Kennismakingsworkshops

Deze workshops zijn bedoelt om een eerste kleine kennismaking tot stand te brengen tussen jouw en je innerlijk kind. Tevens is het een mooi moment om kennis te komen maken met mij therapeut. Je kunt al je vragen stellen en krijgt uitgebreide informatie over de training.

Voor meer informatie kun je mij altijd bellen, mailen of een afspraak maken voor een kennismaking. Je bent van harte welkom!

Trainingsdata 2020:

De training deel 1 en deel 2 (vervolgtraining) staan nog niet gepland. Mocht je besluiten mee te willen doen, dan ben je van harte welkom om alvast kennis te komen maken. Tijdens deze kennismaking kijken we dan samen of deze training wat voor je is. De eerst volgende training zal bij voldoende opgave, starten.

  • De training zal bestaan uit 3 dagen en 2 dagdelen.

De locatie en tijden volgen zodra de nieuwe data duidelijk zijn! Vraag naar de mogelijkheden wanneer ik deze data nog niet heb vermeldt op mijn site.

Aanmelding en opgave:

Contact

Annulering:

De kosten voor het volgen van deze workshop bedragen  € 315,-

De betaling vindt plaats uiterlijk op de 1ste dag van de training, tenzij er een betalingsregeling is overeengekomen. Na ontvangst van betaling is je plek gereserveerd en definitief. Het bedrag kan worden overgemaakt op rek.nr. NL98RABO0323908160 t.n.v. M. Fijma Beetsterzwaag o.v.v. Je Eigen Wijze Weg-1 en je naam. Bij annulering minder dan 7 dagen voor aanvang van de training zullen wij 50% van de trainingskosten in rekening moeten brengen.